fredag, september 18, 2009

Då var det slut på veckan och dax för fredagsmys.. Alltid lika skönt då veckan är  över.Inte för att jag är ledig för egen del,men ungarna behöver ej väckas och detta tjatande"ni måste gå upp nu! Det kan vara nog så skönt att slippa stressa upp ungar som  heslt  vill ligga kvar i den varma sängen.
Så kallt det var i morse då jag cyklade till jobbet.Nästa gång blir det vantar och mössa på. Vad händer i helgen hos er? Jag ska till ett nytt loppis i morgon och på söndag blir det arbete 13.00-21.00 ett långt pass,men som tur är det lite lugnare om helgerna.


(Diddi har redan fredagsmys på soffan )

Dottern har 2 kompisar här och det är ett himla fnittrande därinnifrån nu (tur jag köpte alvedon idag) Hur kan allt vara så roligt precis hela tiden? Jo för 11 -åringar kan det vara det.....Just nu kom de ut från rummet och såg ut som påskkäringar,de hade sminkat sig..
Snart slå jag mig ner i soffan och titta i den nyinköpta  Vackre Hjem& Interior
Detta är ett helt underbart magasin och jag kan sitta och drömma mig bort och bara njuta av alla vackra bilder.                        Till alla läsare önskas nu en riktigt trevligt helg..

4 kommentarer:

Anonym sa...

hejjjj söttta vovvsen,,,,exakt sån har min systerdotter caroline hunden heter chili,,,,ja äntligen fredag då,,,sitter o mumsar på en cider ha ha skål,,,,ja du skrev du har huset fullt med ungar,,,ja ska ha almas bästa kompisar sova här i kväll,,,pjamasparty ska hon ha,,,väntar på middagen ska bli klar,,,,ja det tar sån tid när min underbara blivande make håller på,,,men men gott bli det ,,,,ja hörs sen då,,,,kram linda

angela sa...

hahaha....ja precis skål....skönt med helg.Vi hörs oich syns kram

Anonym sa...

hej elin här önskar dig en mkt trevlig helg////själv ska jag till uppsala till mins svärföräldrar,,,gullig vovvse

angela sa...

hej på er mina trogna läsare...Linda tack för igår...Elin hoppas du har det fint i Uppsala...kram

Related Posts with Thumbnails